Top 3 Polaroid Camera's


De Polaroid camera is weer hartstikke gewild en dan met name onder jongeren en studenten. Wilt u een Polaroid camera kopen maar weet u niet welke? Dan bent u hier op het juiste adres. Op deze webpagina geven wij u een overzicht van de beste polaroid camera's binnen uw budget: Een polaroid camera uitzoeken is nog nooit zo makkelijk geweest!


U wilt dus een Polaroid camera kopen, goed plan!

Wij hebben de 3 beste Polaroid camera's voor u op een rijtje gezet. Deze zijn allemaal te verkrijgen op Bol.com voor een zeer redelijke prijs en met deze modellen zit u zeker goed!






1. Polaroid 300 Instant camera





Met de Polaroid 300 Instant analoge camera worden de foto's voor je ogen in minuten ontwikkeld. Het is de moderne versie van de klassieke Polaroid instant camera.


De Polaroid 300 Instant camera is goedkoop maar van goede kwaliteit.

De camera werkt met Polaroid 300 instant films, van 4.6 x 6.2 cm.













2. Polaroid Z2300 Instant Camera




De Polaroid Z2300 Instant Camera is een digitale en moderne versie van de bekende Polaroid camera. Het toestel beschikt over een 10 megapixel sensor, groot 3" scherm, HD 720p bij 30 fps video-opname en de mogelijkheid om met de camera te printen. Met de Polaroid z2300 'retro-camera' maakt u direct foto's van de meest gedenkwaardige momenten, kunt deze direct bewerken met de aanwezige of geüploade instellingen om de afbeelding vervolgens te printen. En dat allemaal zonder dat er een computer aan pas hoeft te komen. Zo heeft u profijt van alle voordelen van een 10 megapixel digitale camera, een polaroidcamera en fotoprinter, welke ook nog in je broekzak past!




Kenmerken van de Polaroid Z2300:
- 10 Mp Beeld Sensor

- Printen in minder dan een minuut

- Bekijken en bewerken van foto's via 3,0" LCD scherm

- HD 720p video-opname bij 30 fps

- Geïntegreerde luidspreker en microfoon

- Ondersteunt tot 32 GB met de SD-geheugenkaart

- Afdrukken via ZINK Zero Ink en Fotopapier

- Wifi

Met het eenvoudige design van een point - and-shoot camera maakt u gemakkelijk, mooie foto's. De geïntegreerde ZINK printer, houdt in dat u zonder inkt foto's kunt printen. Dit laatste is mogelijk door middel van de ZINK Zero Ink formule en premium 2 x 3 " fotopapier wat ervoor zorgt dat er een droge print uit wordt gedraaid. Deze combinatie creëert vlekvrij, waterafstotend en scheurvaste foto's die u in staat stelt te schieten en af te drukken zonder inktvlekken of beschadigingen. Vanuit een nostalgisch oogpunt is schudden toegestaan, maar niet noodzakelijk.






3. Polaroid Z 340









De Polaroid Z340E 14-Megapixel Polaroid digitale camera met ZINK Zero inkt printtechnologie maakt foto's die in een paar minuten voor je ogen ontwikkelen. Het is de moderne versie van de klassieke Polaroid instant camera. Deze eenvoudig te gebruiken 14-megapixel camera is voorzien van een 2,7-inch LCD-scherm voor het bekijken van beelden en ze bijsnijden voordat u afdrukt. De Z340E is micro SD compatibel voor uitbreidbaar geheugen en beschikt over een geïntegreerde printer met ZINK Zero inkt printtechnologie. De ZINK Zero inkt printtechnologie biedt inktloos afdrukken door het inbedden van kleur in het papier; geen inktpatronen of linten benodigd. De prenten komen zelfs vlekvrij, waterafstotend en scheurbestendig uit de camera.




•14-megapixel digitale camera die 3 bij 4 inch foto's onmiddellijk print.

•2,7-inch LCD-scherm voor het bekijken van afbeeldingen

•Compatibel met micro SD kaarten voor opslag

•Prints zonder inkt gebruiken ZINK Zero Ink Printing Technology van ZINK Imaging.

•Compatibel met ZINK Z3X4 (3 inch bij 4 inch) instant film.







__________________________________________________________



Nieuw of oud?

Het is natuurlijk gaaf om een oude Polaroid camera te bezitten maar misschien kunt U beter voor een nieuwe gaan! Daar zijn veel redenen voor en die hebben we voor U op een rijtje gezet. Denk hier aan als U een Polaroid camera wil kopen.


Nadelen oude Polaroid camera:

-Oude Polaroid camera's gaan vaak erg snel stuk.

-Oude Polaroid camera's zijn soms al stuk bij het aanschaffen (vaak zelfs zonder dat de verkoper dit zelf weet)

-Fotopapier voor in de oude Polaroid camera is vaak onbetaalbaar! (Soms wel 25 euro voor 10 foto's!)

-Er worden geen onderdelen meer gemaakt dus als er iets kleins stuk gaat kun je je hele camera weggooien.

-Er zit geen garantie op de oude Polaroid camera's

-De kwaliteit is vele malen slechter!




Voordelen:

-Ze zien er natuurlijk wel leuk uit :)


Kortom: Zie van dat oude model af! Grote kans dat het weggegooid geld is. Koop liever een nieuwe! Bol.com verkoopt de beste nieuwe Polaroid camera's die er te krijgen zijn tegen een hele goede prijs.

____________________








'


Een polaroidcamera is een camera die direct na het maken van een opname een foto levert. De camera maakt gebruik van het polaroidprocedé. Door het bedrijf Polaroid, opgericht door Edwin Land zijn meerdere procédés ontwikkeld, het originele stamt uit 1948. De meeste hiervan geven een afgewerkte foto binnen enkele minuten. Het originele polaroidprocedé werkt als volgt: na de belichting van de film wordt er een papier mee in contact gebracht. Tussen papier en film wordt een pasta uitgespreid van tegelijkertijd ontwikkelaar en oplosmiddel van het zilverzout. De ontwikkelaar reduceert het belichte zilverzout tot zilver in de filmlaag. Het oplosmiddel diffundeert in de filmlaag en draagt de niet-gebruikte ontwikkelaar weg naar het papier. Het papier is geprepareerd met zilverkiemen en de ontwikkelaar zal nu de zilverionen in aanwezigheid van de kiemen ontwikkelen. Het resultaat is een positief beeld op het papier, naast het negatiefbeeld op de film.'






Bron: Wikipedia (Hoe kan het ook anders)